.

.

Комплет за Запечатување На Истекување енпак, Резервоари за Гориво за Заптивки 13-ЛРК

Комплет за Запечатување На Истекување енпак, Резервоари за Гориво за Заптивки 13-ЛРК

DEN 0.33

Од стока
Достапно.

Комплет За Запечатување на истекување, Гума Од Материјал За Бариера, Вклучени Компоненти (1) Приклучок Пети, (1) Алуминиумска Бутил Лента, (1) Супер Абсорбента Подлога, (1) Ракавици, (2) Патент Врски, Апсорбирани Течности - Влошки Био Гориво, Дизел, Бензин, Внатрешна/Надворешна Употреба Внатрешна, Надворешна, Гаранција На Производителот 1 год, Број На Бариери Вклучени 1, Број На Кабелски Врски Вклучени 2, Број На Влошки Вклучени 1, Број На Парови На Нитрилни Ракавици Вклучени 1, Подлога Материјал Полипропилен, Рециклирана Содржина ( Проценти) Нема Рециклирана Содржина Енпак Истекување Запечатување Комплет,Печат Резервоари За Гориво 13-Lrk.

За производот

Купувачите избираат и