.

.

Печење на кафе од праска - мешавина од DIY, цел грав, лесен печен, 8oz

Печење на кафе од праска - мешавина од DIY, цел грав, лесен печен, 8oz

DEN 175.68

Од стока
Достапно.

Печење на кафе од праска - најсложените од нашите мешавини, DIY паѓа на полесниот крај на нашиот печен спектар за да донесеме сочна сладост на праска и ароми од орли помине, но е доволно печено за да ги балансираат тие светли вкусови со свилен чоколаден уста. Ја содржи целата нијанса на повисоко ниво на потекло, но се состои од внимателно избрани кафиња во сезони за да може да остане на нашите полици во текот на целата година. Печење на кафе од праска - најсложените од нашите мешавини, DIY паѓа на полесниот крај на нашиот печен спектар за да донесеме сочна сладост на праска и ароми од орли помине, но е доволно печено за да ги балансираат тие светли вкусови со свилен чоколаден уста. Ја содржи целата нијанса на повисоко ниво на потекло, но се состои од внимателно избрани кафиња во сезони за да може да остане на нашите полици во текот на целата година.

За производот

Купувачите избираат и