.

.

11,5-грам кралски прилагодени чипови за казино

11,5-грам кралски прилагодени чипови за казино

DEN 239.84

Од стока
Достапно.

Овие чипови со големина на казино со дијаметар од 39мм се со тежина од 11,5 грама. Тие се произведуваат од композитна смола и вметнување што им дава тежина и чувство на тежок чип за квалитет на казино. Деталите за овие чипови се одлични. Картата одговара околу чипот, како и деталните ленти, го прават ова најдобриот чип што го нудиме во оваа категорија. 11.5-грамални чипови за казино со прилагодени казино : дијаметар од 39мм. Тежина : 11,5гр. Материјал : Композитна смола. Вметнете им ја дава тежината и чувството на тежок чип за квалитет во казино. Одлични детали. Достапно во различни количини и бои.

За производот

Купувачите избираат и