.

.

Топла Прачки ЦБК Долниот Крај Комплет

Топла Прачки ЦБК Долниот Крај Комплет

DEN 3.33

Од стока
Достапно.

Комплетите За Долниот Крај на жешките Прачки вклучуваат се што е потребно за да се заврши инсталацијата на коленестото вратило : . Главни лежишта и заптивки за топли Прачки (главни заптивки вклучени кога е применливо). Комплетниот комплет заптивки на моторот ги вклучува сите дихтунзи и заптивки за целосна обнова на моторот (не вклучува заптивка на пумпата за вода).Оваа ставка одговара На H-D следните апликации за возила : одговара НА YAM YFZ450 R 2009-2013fits YAM YFZ450 R SE 2009-2013fits YAM YFZ450 X 2010-2011fits Yam YFZ450 X Биланс 2010fits Yam YFZ450 X SE 2011 Жешка Прачки Долниот Крај колекции вклучуваат се што е потребно за да се заврши Инсталација на коленестото вратило : . Главни лежишта и заптивки за топли Прачки (главни заптивки вклучени кога е применливо). Комплетниот комплет заптивки на моторот ги вклучува сите дихтунзи и заптивки за целосна обнова на моторот (не вклучува заптивка на пумпата за вода).

За производот

Купувачите избираат и