.

.

Aukfa целосна големина мансарда кревет со биро, полици и вградени скали

Aukfa целосна големина мансарда кревет со биро, полици и вградени скали

DEN 6079.84

Од стока
Достапно.

Потребно е собрание на возрасни : Да. Карактеристики : Изградба на студии и полиња : Овој мансарден кревет обезбедува удобно место за деца да спијат и да учат.Ако барате кревет за мансарда за вашето семејство, креветот Aukfa мансарда ќе биде најдобриот избор. Овој креативен дизајн може да заштеди Вашиот простор и ви обезбедува пофлексибилна употреба . Лесно склопување : Сите производи доаѓаат со јасен документ за склопување, вклучени сите алатки, нема потреба да се грижите за инсталацијата. Вклучен кревет за тревога : Не. Димензија на пакетот Еден : 57,48 * 16. Комплет за слт Вклучен : Да. Боја : Црна. Безбедност : Овој мансарден кревет е опремен со 12,2 "ч. Опремено со 18 обезбедени метални лекови за горниот кревет, се обезбедува силна поддршка за душекот, не е потребна дополнителна пролет за кутии. Севкупна тежина на производот : 113,6 bs. Целосните кревети за мансарда можат да држат до 240 фунти . Може да го издржи тестот на времето и нема да направи никаква бучава или мавта по многу години . Тежина на пакет два : 73,85 bs.3 "Под креветчето што остава многу простор под најразлични опции. Тип на природна варијација : Нема природна варијација. Наменет снабдувач и одобрена употреба : Станбена употреба. Гаранција : Комерцијална гаранција : Бр. Вклучени скали вклучени : Бр. Тежина на пакетот еден : 57,47 bs. Потребна пролет за кутии : Не.

За производот

Купувачите избираат и