.

.

У-заеднички Одговара изберете: 1987 - CHEVROLET R30, 1987-GMC R КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ

У-заеднички Одговара изберете: 1987 - CHEVROLET R30, 1987-GMC R КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ

DEN 0.33

Од стока
Достапно.

Поддржани од супериорни материјали и ригорозно тестирање, Универзалните зглобови На Moog Premium даваат сигурни перформанси на кои можете да сметате. Иновациите за решавање проблеми на МООГ обезбедуваат брза инсталација без проблеми. СИЛНИ И ИЗДРЖЛИВИ Премиум у-зглобовите се ладно-фалсификувани, стврднати со куќиште и прецизно заземјени. ЧУВА НЕЧИСТОТИЈА надвор нитрилните гумени заптивки за маснотии користат компримиран дизајн со двојна усна за ефикасна заштита од загадувачи. ПОДМАЧКАН ДИЗАЈН подмачканите у-зглобови овозможуваат нова маст да ги исфрли загадувачите и влагата. РИГОРОЗНО ТЕСТИРАЊЕ користи Сеопфатно тестирање во текот на дизајнерските и развојните процеси од страна на инженерите НА МОГ за квалитет на кој може да сметате. СЕОПФАТНА ПОКРИЕНОСТ Достапни за странски и домашни таблички со имиња.

За производот

Купувачите избираат и