.

Џез Во Кина: Од Музика Во Сала За Танцување До Индивидуална Слобода На Изразување
Свеж

Монументална студија за историјата на џезот Во Кина од нејзините почетоци до денес Има ли џез Во Кина?"О�

Достапно.
Хит Песни: За Тенор Са
Свеж

(Инструментално Фолио) Оваа масивна колекција ќе ги држи инструменталистите зафатени со 101 поп хит за уч

Достапно.
Работилницата На Текстописецот: Книга За Хармонија Онлајн Аудио
Свеж

(Беркли Прес) Научете ги основните техники зад денешните хит песни, со лесни за следење вежби за да может

Достапно.
Суштински Дуети На Тастатурата, Том 4: Транскрипции За Доцни Средни до Рани Напредни Пијанисти, Книга Врзана За Чешел
Свеж

Суштински Дуети На Тастатурата, Том 4 : 7 Транскрипции За Доцно Средно До Рано Напредни Пијанисти, Чешел В

Достапно.
Чекајќи Го Бади Гај: Чикаго Блуз на Раскрсницата
Свеж

Чекајќи Го Бади Гај : Чикаго Блуз на Раскрсницата во доцните 1970ти и раните 1980ти, британскиот блуз фан Ала

Достапно.
Поп Инструментални Соло: Светот На Воркрафт Инструментални Соло: Алто Сакс, Книга и ЦД
Свеж

Оваа инструментална серија содржи теми од Фантазијата На Blizzard Entertainment, мултиплеер, играње улоги, видео и

Достапно.
Џеј Фридман -- Вага За Гитара И Мелодични Обрасци: Чекори за Совладување на Таблата
Свеж

Оваа безвременска книга ги истражува големите, малите и миксолидијанските ваги на јасен и информативен

Достапно.
Бруталност Градина: Тропикалија и Појава На Бразилска Контракултура
Свеж

Во доцните 1960ти, бразилските уметници создадоа сливно културно движење познато како тропикалија...

Достапно.
Етиди Од Четврто Одделение: Напредно Ниво
Свеж

(Вилис) Дваесет и четири прогресивни студии во сите главни и помали клучеви од делата На Беренс, Бертини,

Достапно.
Основната Библиотека за Гитара на алфред: Методот На Основната Рок Гитара На Алфред, Бк: Започнува На Ниската Е Низа За Да Ве
Свеж

Препознаен повеќе од 50 години како најдобар и најтемелен метод на гитара на располагање, Основниот Мето

Достапно.
Свадбени Песни За Класична Гитара : Гитара Со Таблатура
Свеж

(Гитара Соло) 25 омилени свадба, вклучувајќи : Воздух на Г Стрингот Аве Марија Невестински Хор Канон Во Д

Достапно.
Американска Музика: Чарли Патон: Гласот На Делтата На Мисисипи
Свеж

Придонеси Од Лутер Алисон, Џон Бровен, Даниел Дроиџ, Дејвид Еванс, Вилијам Ферис, Џим О ' Нил, Мајк Роу, Роб

Достапно.
Џез Мозаик, Оценки Пк-3: Џез Активности за Училницата Во Раното Детство
Свеж

Џез Мозаикот ја носи радоста на џез музиката во вашата училница секој ден преку различни часови соодвет

Достапно.
Американски Осамен: Делото На Брус Спрингстин
Свеж

Американски Осамен : Работата на Брус Спрингстин започнува со посета на Брегот На Џерси и завршува со ме

Достапно.
Рок од 90-тите: Свирење На Гитара-По Волумен
Свеж

(Свирење ГитараЗаедно) Серијата За Свирење Гитара Ќе ви помогне да научите брзо и лесно да ги свирите ва�

Достапно.
Запознајте Ги Големите Композитори, Бк: Кратки Сесии За Животот, Времето И Музиката На Големите Композитори, Книга и ЦД
Свеж

Секоја единица на познат композитор трае приближно 20 минути за да се заврши и може да се користи во груп�

Достапно.
Особено За Возрасни, Бк: Доцна Средно Пијано Соло За Постари Студенти
Свеж

Секоја книга од оваа серија содржи аранжмани и оригинални парчиња кои обезбедуваат убави, богати хармо�

Достапно.
Звукот На Музиката: Виолина Игра-Заедно Волумен
Свеж

(Виолина ИграЗаедно) Серијата За Играње Виолина ќе ви помогне брзо и лесно да ги пуштате вашите омилени �

Достапно.
Рецитал Апартман: Карибите Крстарење: Лист
Свеж

Дел од серијата Рецитал Апартман На Алфред, Карипското Крстарење истражува четири острови на Карибите..

Достапно.
Кит и Кристин Гети-Мисијата Химна: Соочување Со Задача Недовршена
Свеж

(Свето Фолио) Соочувањето Со Задача Недовршена е најновиот албум од истакнати модерни писатели на химна

Достапно.
Во текот На Виножитото: За Пијана, Раце, Лист
Свеж

Безвременската мелодија на Харолд Арлен ќе ја воодушеви публиката од сите возрасти Аранжманот на мелод

Достапно.
Тапани Удира И Исполнува: За Денешната Прогресивна Музика
Свеж

(Упатство За Тапан) Во овој пакет книги / ЦД, Џим Рајан претставува над 500 отчукувања и пополнувања што мо�

Достапно.