.

.

Пензоил Конвенционалните 10w-Моторно Масло, 1-Квартал

Пензоил Конвенционалните 10w-Моторно Масло, 1-Квартал

DEN 380.48

Од стока
Достапно.

Моторното Масло ПЕНЗОИЛ 10В-40 е конвенционално моторно масло со Технологија За Активно Чистење, формулирано за да помогне да се спречи нечистотијата, тињата и загадувачите да се претворат во наслаги за ограбување перформанси. Погоден за сите мотори на автомобили, ТЕРЕНЦИ и лесни комбиња и камиони, Моторното Масло од Пензоил обезбедува докажана заштита од абење, надминувајќи ги најтешките индустриски стандарди засновани на API SN. Обезбедува рамнотежа помеѓу намалување на загубите на триење и заштита од штетно абење на моторот со добивање помеѓу подвижните делови за да се спречи триење. Конвенционална формула за моторно масло 10 W-40 која ги одржува моторите чисти и одговорни. Активната Технологија За Чистење на пензоил помага да се спречи нечистотијата и загадувачите да се претворат во наслаги за ограбување перформанси. Специјално формулиран за да обезбеди докажана заштита од абење. Погоден за сите автомобили, ТЕРЕНЦИ, лесни комбиња и бензински мотори со камиони под сите услови на возење. Ги исполнува или надминува барањата на следниве индустриски спецификации : АПИ СН. За целосен список на одобренија и препораки за опрема, ве молиме консултирајте се со Вашата Локална Школка Техничка Помош.

За производот

Купувачите избираат и