.

.

Реконструкција Мулти-Порт Гориво Инјектор

Реконструкција Мулти-Порт Гориво Инјектор

DEN 415.84

Од стока
Достапно.

Повторно Производство На Мулти-Пристанишен Инјектор За Гориво, линијата на реновирани ИНЈЕКТОРИ ЗА ОЕМ ЗА ГОРИВО НА ГБ се преработени со докажан процес од 15 чекори во најсовремен производствен објект во Сад.Секој инјектор е 100% тестиран под повеќе работни услови за да се осигура дека секој инјектор ги исполнува или надминува спецификациите ЗА ое за проток, шема на прскање, серпентина ОТПОР, Форма, Вклопување И Функција. Секој инјектор вклучува нови надворешни заптивки и о-прстени. Мк Реконструкција Мулти-Порт Гориво Инјектор Секоја единица е 100% тестирани на ОЕ спецификации. Вклучува нови о-прстени и заптивки изработени од материјали со врвен квалитет НА ОЕ. Вклучува апликација специфични технички билтен, каде што е применливо. 24 месеци/неограничени милји.

За производот

Купувачите избираат и