.

.

Автомат 2-МЕРАЧ НА ВОЛТМЕТАР КОПО 8-Волти

Автомат 2-МЕРАЧ НА ВОЛТМЕТАР КОПО 8-Волти

DEN 0.33

Од стока
Достапно.

Најнапредниот трансдуцер за температура НА автомобилот 1/8" нпт е вклучен, како и директен приклучок за жици за леснотија на инсталација. Без разлика дали влечете или едноставно се обидувате да ја искористите моќноста на вграден или засилен мотор, Дигиталниот Степер Мотор На Моторот Транс Темпер ќе ви даде најточно можно мерење за точната температура на вашата транс течност. Имањето точно мерење во реално време ви овозможува да знаете кога да го спуштите менувачот или кога да ја извадите ногата од него. Најнапредните автомобил 1/8 во. Без разлика дали влечете или едноставно се обидувате да ја искористите моќноста на вграден или засилен мотор, Дигиталниот Степер Мотор На Моторот Транс Темпер ќе ви даде најточно можно мерење за точната температура на вашата транс течност. Опционален колектор за транс-ладилник е достапен за уште една лесна опција за инсталација.; 18В; ЕЛЕКТРИЧНИ; КОПО.FEATURES : Modern Белото ОСВЕТЛУВАЊЕ ПРЕКУ Бирање Обезбедува Јасна Видливост За Време На Ноќната Употреба Електричниот Инструмент Со Јадро Обезбедува Брзи и Точни Отчитувања 12 и 16 Волти компатибилна температурата на течноста за Пренос е единствениот најголем фактор што придонесува за животниот век на вашиот автоматски менувач. За повеќе информации; посета www. Имањето точно мерење во реално време ви овозможува да знаете кога да го спуштите менувачот или кога да ја извадите ногата од него. МЕРАЧ; ВОЛТМЕТАР; 2 1/16ин.

За производот

Купувачите избираат и