.

.

Тајмингот На Моторот Покрие Поправка Ракав Одговара изберете: 1995-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 1988-ШЕВРОЛЕТ ГМТ-400

Тајмингот На Моторот Покрие Поправка Ракав Одговара изберете: 1995-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 1988-ШЕВРОЛЕТ ГМТ-400

DEN 188.96

Од стока
Достапно.

4 л 1995 Шевролет ТАХО 8 ЦИЛ 5.7 Л 1976-1977,1980,1987-1994 шевролет блејзер 8 ЦИЛ 5.7 Л 1987 Шевролет р10 8 цил 5 Л 1988-1995 ШЕВРОЛЕТ Г20 8 ЦИЛ 5.7 Л 1972-1973,1977,1982-1992 ШЕВРОЛЕТ Камаро 8 ЦИЛ 5 Л 1975-1976,1978-1981 ШЕВРОЛЕТ КАМАРО 8 Цил 5.5 л 1998-2000,2002 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г3500 8 ЦИЛ 5.5 инчи до 8 инчи (12мм до 200мм). За разлика од техниките за повторно мелење и рафинирање на вратилото што одземаат многу време и можат да произведат неквалитетни површини за запечатување, инсталацијата Со Брз Ракав е брза и обезбедува идеална надворешна површина за запечатување секој пат.7 Л 2003-2008 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г1500 6 Цил 4.7 л 1987 Шевролет В10 8 ЦИЛ 5.

За производот

Купувачите избираат и