.

.

Точни Замени Опсег Рерна Елемент

Точни Замени Опсег Рерна Елемент

DEN 619.04

Од стока
Достапно.

ЕЛЕМЕНТОТ НА РЕРНАТА БЕШЕ ERB775 455988 CH775 316075102 316075103 8002858 CH775 ERB5103 RP775 БЕШЕ EMHCH775. исто така порибено под 316075104 Точни Замени Опсег Рерна Елемент : Вир 865940, 306138. Електролукс 5303051519. GE WB44 X5089. Гибсон, Кенмор, Келвинатор, Roер. 2,400/1,800 W. 240/208 V. УЛ наведени. 1-годишна гаранција. Елементот за замена на рерната е едноставен за инсталирање. Димензии : 3 х 19 х .75 во.

За производот

Купувачите избираат и