.

.

Челик Работи Механички Мулти-Мод

Челик Работи Механички Мулти-Мод

DEN 1.67

Од стока
Достапно.

Сите челични Работи градежни комплети доаѓаат со вистински челични делови, чекор по чекор илустрирани упатства и сите алатки потребни за составување на моделот. Најдобро од с, комплетите За Челични Работи може да се комбинираат за да се создадат уште поголеми модели на сопствено создавање. Единствената граница е вашата имагинација. Секој модел во овој сет е дизајниран со механички дејства. Гледајте како вашиот модел оживува кога ќе го турнете напред или назад. За возраст од 8 години и повеќе. Сите челични конструкции, вистински челични делови. Чекор по чекор илустрирана инструкција и сите алатки потребни за составување. Може да се комбинира со други Челични Работи За да се создадат уште поголеми модели. Вашата сопствена имагинација е граница. За возраст од 8 години и повеќе.

За производот

Купувачите избираат и