.

.

Двоен Плеј Кола Симфонија Бр 1

Двоен Плеј Кола Симфонија Бр 1

DEN 223.84

Од стока
Достапно.

Композициите на синди Мектис ја отелотворуваат музичката и културната енергија на Денешна Америка. Кола, бурно џез спринт (Детроит Слободен Печат), е проследено Со Симфонија Број 1, паметно собрано дело чии разновидни идеи се чинеше дека природно се одвиваат во оркестарска ткаенина што ги користеше ансамблите целосен колористички опсег (Њујорк Тајмс). Употребата на компјутерска музика Во Сонот На Ајнштајн дава звучна сложеност на парче што ги слави научниците работат на квантната теорија. Двојна Претстава, нарачана од Симфонискиот Оркестар Во Детроит, потпевнува со изработка и католичка низа влијанија низ неколку векови (Вашингтон Пост). Двојна Игра / Кола / Симфонија Број 1.

За производот

Купувачите избираат и