.

.

Главни места Sandhill Outdoor Patio Dining Set, метален перниче

Главни места Sandhill Outdoor Patio Dining Set, метален перниче

DEN 15999.84

Од стока
Достапно.

Перница покрива чиста со благ сапун и вода. Силните рамки се изработени со издржлив челик обложен со прав што ги фрла 'рѓата и дамките. Столчињата со длабоки страни се класично стилизирани. Правоаголната табела отпорна на временските услови е класично стилизирана во издржлив челик обложен со прав, кој е отпорен на 'рѓа и дамки.

За производот

Купувачите избираат и