.

.

Duracell Powermat За Уреди, Црна

Duracell Powermat За Уреди, Црна

DEN 0.33

Од стока
Достапно.

Duracell Powermat 2x Предавател за 2 Уреди-Црна Powermat за 2 Уреди ви овозможува безжично полнење на два Уреди со овозможен Duracell Powermat-вклучувајќи го и i Phone 4/4 S (безжичен Случај продаден одделно) или нашата Пренослива Резервна Батерија (продадена одделно). За користење, едноставно поставете Ја Преносливата Резервна Батерија и/или овозможено i Phone 4/4 S на Powermat за да започнете со полнење. Блепот ви дава до знаење дека вашиот уред е поврзан и се полни. Кога е целосно наполнет, земете го уредот и Преносливата Резервна Батерија за да се вклучите во движење.*Безжичен Случај потребен за овозможување телефон и продаден одделно.*Пренослива Резервна Батерија продадена одделно.* Телефонот се продава одделно .Duracell Power Mats се PMA компатибилни (не се компатибилни Со Чи). за да уживате во безжичното полнење, овозможете го телефонот Со Пристап До Duracell Powermat И ставете го телефонот на Power Mat или поврзете го телефонот со преносна батерија Duracell Powermat и потоа ставете ја преносливата батерија на Power Mat (и двете се продаваат одделно).Елегантниот центар за полнење обезбедува безжична моќност за сите два паметни телефони со Овозможена Моќност На Duracell или Преносни Резервни Батерии Користете Безжична Кутија за да го испуштите и наполните вашиот i Phone 4/4 никогаш не се преполнува-знае кога вашиот телефон е целосно наполнет Безжична Кутија или Пренослива резервна Батерија потребна за да се овозможи телефонскиот Телефон да се продава одделно.Pma Компатибилни (не се компатибилни со Чи).

За производот

Купувачите избираат и