.

.

Raid Ant & Roach Killer 26, свеж мирис на отворено, Оз

Raid Ant & Roach Killer 26, свеж мирис на отворено, Оз

DEN 2.33

Од стока
Достапно.

Raid Ant & Roach Killer 26 има формула која убива контакт и продолжува да убива со преостаната акција до 4 недели * * * роузи и мравки од столар. Вратете го вашиот дом со овој лесен за употреба спреј за мравки и роуч. Може да се примени на површини каде се наоѓаат мравки, лебарки и други грешки. Убива широк спектар на инсекти, вклучувајќи лебарки, мравки, сребрена риба, штурци, уши, пајаци за домаќинства, разнобојни азиски дами бубачки и смрдеа. Raid Ant & Roach убива широк спектар на инсекти, вклучувајќи лебарки, водени пушки, грешки во палмето, мравки, сребрена риба, тепих бубачки, штурци, уши, пајаци за домаќинства, разнобојни азиски дами бубачки, смрдеа, скорпиони, црни пајаци на вдовица. Убива во контакт и продолжува да убива со преостаната акција до 4 недели * * роузи и мравки од столар. Спреј за мравки и роуч без лесен хемиски мирис. Убиец со лесна за употреба мравка и роуч што може да се примени на површини каде што грешките влијаат. Повлекување со убиец на мравки и роуч на секои 4 недели колку што е потребно за да се одржи контролата на површините во затворен простор. Погледнете подолу за списокот и упатствата за целосни состојки.

За производот

Купувачите избираат и