.

.

Отпорност на млеко од керастаза Цимент Термик Активиран со топлина реконструктор, 4. мл

Отпорност на млеко од керастаза Цимент Термик Активиран со топлина реконструктор, 4. мл

DEN 1.67

Од стока
Достапно.

Поправете ја косата со отпорност на млеко од керастаза Цимент Термик, активирана со топлина, активирана коса. Овој реконструктор активиран со топлина го користи Vita-Topseal за да го заштити надворешниот слој на вашата коса од груби хемиски третмани и оштетување предизвикано од алатки за стилизирање на топлина. Реконструктор на керастаза, 4,8 мл, го враќа интегритетот на вашата коса со обложување на кутикулата за структурно засилување на секое влакно, помагајќи да се спречи кршење на косата и зајакнување на оштетената коса. Специјалните протеини со млеко го подобруваат природниот сјај и управување со вашата коса, додека ексклузивниот Вита-Топсел на Керастаза обезбедува заштитен слој против хемикалии. Остатокот во реконструктор е дизајниран да се користи со топлина за активирање на комплексот протеин на млеко. Може да се користи со фен за фен или стилизирање на пегли за да ја заштитите вашата коса, особено ако честопати ја водите топлината или да ја исушите косата. Остатокот во формулата може да се комбинира со други производи за стилизирање по потреба, за лесна употреба. Реконструктор на термик на керастаза Цимент : млеко активирано со топлина. За ослабена коса. Остави во производ за третман на реконструктор. За употреба со стилизични пегли или сушење на удари. Vita-Topseal обезбедува заштитен слој против хемикалии. Користете по шампон. Ја прави косата по управувана.

За производот

Купувачите избираат и