.

.

Дизни И ПИКСАР ЅИД-Е Робот Играчка, Далечински Управувач Здраво ЅИД-Е Робот

Дизни И ПИКСАР ЅИД-Е Робот Играчка, Далечински Управувач Здраво ЅИД-Е Робот

DEN 463.84

Од стока
Достапно.

ВОЛОТ на дизни и пиксар оживува како роботска играчка со далечински управувач со динамични светла и звуци! Со висина од приближно 9,5 инчи (24 см), оваа бројка на РК автентично го претставува дизајнот на роботскиот лик што го компактира ѓубрето. Далечинскиот управувач е лесен за маневрирање на деца на возраст од 4 години и постари и им овозможува да го испратат ВОЛ напред и да ја сменат насоката преку резервни вртења. Главата и рацете се движат како што тоа го прави за уште повеќе движење слично на филм. За светла и звуци без движење, притиснете го копчето на предниот ред со повеќе од 20 случајни опции, тој е подготвен да изненади. Децата ќе ги сакаат можностите за играње со овој омилен лик на обожавателите, кој го прави совршениот најдобар пријател! Боите и украсите може да варираат. Децата можат да го оживеат омилениот лик На обожавателите Здраво ВОЛ Од ДИЗНИ и ПИКСАР ВОЛ со оваа роботска играчка која има движење НА РК заедно со светла и звуци!. ВОЛ е висок приближно 9,5 инчи (24 см) и има вистински филмски дизајн што обожавателите ќе го сакаат!. Поттикнувајќи имагинативна игра, ОВАА ДАЛЕЧИНСКА УПРАВУВАНА ЅИДНА единица може да се движи напред и да се врати нагоре со вртење ј за да ја смени насоката користејќи го далечинскиот управувач со 2 копчиња. Децата можат да го притиснат копчето напред за да активираат една од 20-те комбинации на светлина и звук за да се потопат во игра. Прави одличен подарок за деца и обожаватели 4 години и постари, кои ќе сакаат да се ангажираат и да си играат со овој најдобар пријател робот.

За производот

Купувачите избираат и