.

.

HAMMERMILL Пратеник Хартија 20lb 3-Дупка 8-1 2 x11 GE ISO НИЕ 103275RM

HAMMERMILL Пратеник Хартија 20lb 3-Дупка 8-1 2 x11 GE ISO НИЕ 103275RM

DEN 743.04

Од стока
Достапно.

Еден ремен, вкупно 500 листови. Еден ремен, вкупно 500 листови. Сигурна повеќенаменска хартија е совршена за секојдневна употреба. Со технологијата Color Lok, оваа hammill Fore повеќенаменска хартија за копирање со три дупки обезбедува похрабра црна и поживописна боја за висококвалитетни отпечатоци. Одлично за секојдневна употреба.5 "W x 11" L (АМЕРИКАНСКО писмо). Димензии на хартија : 8. Оценка на осветленост од 96 за остри, јасни резултати за печатење. Продадени како 500/Рем.Чувајте го печатачот за работна површина или домашна канцеларија подготвен за дневни потреби за печатење со оваа чекан За повеќенаменска хартија за копирање со три дупки. Фсц сертифициран-овој производ доаѓа од одговорно управувани шуми. Претходно пробиената хартија за копирање ја елиминира потребата за удар со три дупки. Одлично за секојдневна употреба. Претходно пробиената хартија за копирање ја елиминира потребата за удар со три дупки. Хартијата е без киселина за да спречи распаѓање или пожолтување. Сигурна повеќенаменска хартија е совршена за секојдневна употреба.Печатете прашалници, обрасци и извештаи што се подготвени да поднесат со оваа Чекан за 8,5 x 11-инчен повеќенаменски удар со три дупки. Оценка на осветленост од 96 за остри, јасни резултати за печатење. Хартијата е без киселина за да спречи распаѓање или пожолтување. Фсц сертифициран-овој производ доаѓа од одговорно управувани шуми. Погодно распоредените дупки работат со стандардни врзива за лесно задржување на документот, а нивото на осветленост 96 е пријатно за окото. Доаѓа во бело со завршница на врската.

За производот

Купувачите избираат и