.

.

Дорман 904 - Линија За Инјектори За Гориво За Специфични Модели На ШЕВРОЛЕТ гмц одговара избери: 2004-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2004 - ГМЦ СИЕРА

Дорман 904 - Линија За Инјектори За Гориво За Специфични Модели На ШЕВРОЛЕТ гмц одговара избери: 2004-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2004

DEN 7393.60

Од стока
Достапно.

Оваа линија за инјектирање гориво за замена е прецизно дизајнирана за да одговара на вклопувањето и дизајнот на оригиналната линија за инјектирање гориво на одредени возила. Доаѓа со кој било хардвер за монтирање специфичен за возилото за целосна инсталација. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - оваа линија за инјектирање гориво е дизајнирана да одговара на оригиналната линија за инјектирање гориво на одредени возила. Робусни материјали-произведени со процес на стврднување на материјалот за да се обезбеди линиите да издржат висок притисок за време на работата на моторот. Критичен фикс-бидејќи сите линии на инјектори за гориво имаат еднократна употреба, заптивка што може да се скрши, замена на целата линија е неопходна за оптимално запечатување. Економично решение-дел е квалитетно тестиран и поевтин од добивањето замена од застапништвото. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Шевролет Силверадо 2500 ХД : 2004, 2005 Шевролет Силверадо 3500 : 2004, 2005 Гмц Сиера 2500 ХД : 2004, 2005 Гмц Сиера 3500 : 2005. Дополнителни Карактеристики Материјал : Челик.

За производот

Купувачите избираат и